Fot at blive registreret på siden, sendes en mail til denne mailadresse: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Angiv i emnet: Oprettelse af Ny Bruger...

I mailen angiver du dit fulde navn: (f.eks. Peter Jensen... Peter, Hans, Jesper osv. alene vil ikke blive accepteret.)
Det nickname du ønsker anvendt i tilfælde af at siden overgår til det brug, men for tiden er det ikke aktuelt...
Det pasord du ønsker at blive oprettet med, for en sikkerhedsskyld så angive pasordet 2 gange på f.eks. denne måde...
pasord1: Ali7Casam15 (pasordet skal have en længde af mindst 6 karakterer og indeholde en blanding mellem små, store bogstaver og tal...
Pasord2: Ali7Casam15
Og ønsker du at modtage mails fra akvariegødning.dk og beskeder fra forum på en anden/sekundær mail, så skal du opgive den mailadresse også, og det vil så blive den mailadresse du bliver kontaktet på ang. aktivering osv. fremover, angiver du ingen anden mailadresse vil alle beskeder blive sendt til den mailadresse du har sendt fra.

Når du er oprettet som bruger på siden, vil du modtage en mail om at du er blevet aktiveret som bruger og du vil derefter kunne logge ind på siden med dit fulde navn samt angivelse af det ønskede pasord..

I mailen vil samtidig være indeholdt nogle instrukser om at oprette og redigere din brugerprofil, som bl.a. inkluderer at du ligger et profilbillede ind og opdaterer din profil med fødselsdag, hvilken by du bor i osv.. det vil altsammen komme til at fremgå af den mail du modtager i forbindelse med aktiveringen...
Skulle der blive problemer med at logge ind, vil til enhver tid kunne henvende dig på ovennævnte mailadresse, eller evt. den der står nederst på siden..

på denne måde håber vi så at kunne blive spammerne kvit engang for alle...

Så vil jeg ønske dig velkommen til og håber at du kan få en masse ud af siden og dens medlemmer...

Velkommen til
Jørn


Alt der står herunder er annuleret, og siden er overgået til kun at håndtere manuel oprettelse af ny brugere.
At det fremover foregår manuelt er for at udelukke spammere fra forum engang for alle...Her kan du læse om hvordan du opretter dig på siden, og hvilke informationer vi gerne vil have i din profil.

Da siden vedbliver at blive spammet af folk, der har alt muligt andet på hjerte end lige akvarie-relaterede ting, er siden ændret med hensyn til oprettelse som ny bruger, hvorved vi håber at blive dette problem kvit eller i det mindste minimere det betydeligt...

Når du vil registrere dig som bruger på siden, så skal du holde pilen over menuen Hjem/Artikler, menuen vil rulle ned og du klikker nu "Registrer dig på siden".

Herefter popper registreringssiden op, Indtast dit FULDE NAVN og IKKE kun Peter, hvis du hedder Peter Andreasen, skriv det helt ud. Ellers udfylder du resten af felterne som de er tiltænkt og det er vigtigt at du angiver en korrekt e-mail adresse, ellers vil du ikke blive aktiveret.

Du skal bl.a. svare på et sikkerhedsbillede som består af en kombination af bogstaver og evt. tal, er der mellemrum mellem ordene, skal du også lave et mellemrum. Kan du ikke læse "billedet", så tryk på "genbrugspilene" lige til højre for feltet, det kan du gøre et uendeligt antal gange indtil, du mener du er sikker på, at du kan læse hvad der er angivet i feltet.

Der er et alternativ, hvis man trykker på højttaleren til højre for feltet, så vil man istedet få læst en kode op, som skal tastes ind, den kode der bliver læst op er IKKE den samme, som står angivet i feltet, oplæsningen foregår desværre på engelsk, så det er en fordel at du kan forstå engelsk hvad tal og bogstaver angår hvis du vælger den mulighed.

Når du har afsluttet forløbet, klikker du på "Register", og du vil derefter få tilsendt en aktiverings-email. I mailen er angivet et link du skal klikke på, hvorefter du bliver ført tilbage til siden og er alt gået vel, så vil du nu få mulighed for at logge dig ind med det brugernavn og pasord, som du selv har valgt... det kan du gøre øverst til højre på siden i det felt der hedder "Brugernavn" og pasord feltet som er angivet med en nøgle!

Skulle du mod forventning ikke modtage en mail kort efter fra siden, så kontroller din "uønskede mail", det er sket at mailen ryger i den kategori.

Tallene på pilene øverst på siden vil skifte til en læsevenlig grøn version (ligesom det første eksempel)efterhånden som processen skrider frem for dig...

Når du første gang logger ind på siden, så til din profil via menupunktet "Bruger", der nu er tilgængelig via menulinien.

Her vælger du profil og du har nu mulighed for at taste oplysninger ind omkring din person, som minimum, forventer vi, du ligger et profilbillede ind og oplyser, i hvilken by du bor. Profilbilledet kan du selv vælge hvad skal være, bare det IKKE er af stødende karakter. Det tjener det formål, at man er nemmere at "identificere" visuelt på forum osv.. det er jo rart at man umiddelbart kan se,  hvem man "taler med".
Formålet med hvilken by du bor i, er et "must", især hvis man gerne vil handle eller have en aftale på plads med andre brugere og det kan derfor være interessant, om den der nu lige har en bestemt plante til salg bor i København eller evt. i Frederikshavn.

De resterende felter, sker der ikke noget ved at du udfylder, og de vil kun være tilgængelig for registrerede brugere eller evt. admin på siden.
Men det vil være en god ide lige at skrive en smule om dit akvarium, hvilket også kan være til hjælp med evt rådgivning.

Ellers vil jeg ønske dig velkommen til og håber at du får rigtig mange og lærerige timer og stor fornøjelse af siden og dens øvrige brugere.

Jørn

Skulle der blive problemer med registreringen, er du velkommen til at sende en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. så finder vi en løsning!
Denne information er under opdatering